Hulp op afstand – TeamViewer

TeamViewer is een veilige software om met u mee te kijken op uw computer.
Als op beiden computers TeamViewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen.

Download TeamViewer voor Windows Download TeamViewer voor MacDownload TeamViewer voor iOS Download TeamViewer voor Android

1. Download TeamViewer door te klikken op bovenstaande knop.
2. Als het downloaden klaar is, kunt u het bestand uitvoeren om de installatie op te starten.
3. Doorloop de installatie.
3. Als de volgende pop-up venster verschijnt “wilt u het volgende programma toestaan wijzigingen aan te brengen op uw computer” kunt u op Ja klikken.
4. U ziet nu een ID en een wachtwoord. Zowel uw ID als wachtwoord hebben nodig om verbinding te maken en u via TeamViewer te kunnen consulten/ondersteunen.