Veelgestelde vragen

E-mail

Foutmelding 550 Too many MIME parts

Deze foutmelding krijgt u als u een bijlage wilt verzenden wat te groot is. Als u deze melding krijgt, betekent het dat de bestandsgrootte van de bijlage die u probeert te versturen te groot is. Pak het bestand in of maak het kleiner.

Als anderen mij mailen, krijgen ze het teruggestuurd

Wilt u het probleem door ons laten onderzoeken ? Dan hebben wij het bounce-bericht nodig.
Wij vragen u dan ook om aan de afzender te vragen om het bounce-bericht door te sturen zodat wij het kunnen onderzoeken.

Als ik een e-mail verstuur, krijg ik het terug

Als uw e-mail niet kan worden afgeleverd aan de ontvangende partij, ontvangt u een bounce-bericht. In de bounce-bericht kunt u terugvinden waarom de e-mail niet is afgeleverd.
Vind u de reden onduidelijk, of heeft u hulp nodig met het verhelpen van het probleem ? Stuurt u dan het bounce-bericht mee. Wij kunnen deze onderzoeken en aan de hand van de foutmelding de problemen opsporen en verhelpen.

Ik kan geen mails ontvangen of verzenden

1. Controleer of u internet verbinding heeft en of er een storing is.
2. Om de werking van uw e-mail, gebruikersnaam en wachtwoord te controleren, kunt u inloggen op de webmail.
3. Als u de e-mail heeft ingesteld in een programma, kunt u de serverinstellingen controleren.
4. Volle mailbox
5. Controleer spambox
6. Heeft u bovenstaande stappen gecontroleerd maar kunt u nog steeds niet (goed) gebruik maken van uw e-mail ? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder !

Overige

IP adres achterhalen

Om de geolocatie van een IP adres te achterhalen, kunt u naar de website van www.iplocation.net. U voert daar het IP adres in en klikt dan op ´IP Lookup´.